• Timmer en onderhoudsbedrijf P.C. Buitelaar

Diensten

De diensten omvatten onder andere:

  • interne verbouwingen
  • de aanbouw of uitbouw van uw woning
  • het plaatsen van dakramen/dakkapellen
  • het vervangen van binnen- en buitendeuren en bijbehorend hang- en sluitwerk
  • diverse aftimmeringen, badkamerrenovatie of interieurbouw

Aanbouw

Soms kunnen een paar meters erbij net het verschil maken! Van een kleine keuken tot de grote woonkeuken of van een kleine woonkamer tot een riante living.

Badkamers

Wij kunnen de plaatsing en levering van uw complete badkamer en sanitair verzorgen. Bij werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal. Bij deze producten wordt deskundig advies gegeven. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in de showroom van onze leveranciers, waar alles overzichtelijk wordt gepresenteerd.

In feite kunt u vrijwel alles op bouwgebied aan ons overlaten. Wij zijn actief in Maassluis, maar ook inzetbaar in de rest van Zuid-Holland.

Neem gerust een kijkje op deze website en raadpleeg de foto's om een goed idee te krijgen van wat ik voor u kan betekenen. U kunt altijd bij mij terecht voor een gratis adviesgesprek.

Renovatie

Bij timmer -en onderhoudsbedrijf P.C. Buitelaar kunt u terecht voor alles soorten van renovatie. Of het nu gaat om een oud pand wat geheel gerenoveerd moet worden of om een kleine ingreep van een dakgoot of een nieuw kozijn, voor ieder probleem hebben wij een oplossing!

Verbouw

Iedere verbouwing, van groot tot klein, is maatwerk. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we uw wensen. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Zodra alle voorbereidingen zijn afgerond, wordt de bouw ingepland. Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden goed verlopen, zodat u minimale overlast heeft.


Timmer en onderhoudsbedrijf P.C. Buitelaar

Adres:
Wipperspark 92
3141 RD Maassluis


M: 06-12205357
E: info@pcbuitelaar.nl

Snel Contact

06 - 122 05 357 CONTACT

Social Media