neem contact met ons op

over ons

OVER UW TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF IN MAASSLUIS

Timmer- en onderhoudsbedrijf P.C. Buitelaar in Maassluis heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een flexibel en betrouwbaar bouwbedrijf.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten aanbouw-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Vaak uitgevoerde klussen lopen uiteen van de plaatsing van een kozijn, dakkapel of dakraam tot het vervangen van binnen- en buitendeuren of de aanleg van een nieuwe badkamer.

BETROUWBAAR BEDRIJF

P.C. Buitelaar onderscheidt zich door vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid. Kenmerkend voor het bedrijf is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de goede service en het persoonlijke contact.

GARANTIE

Ons bedrijf heeft het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit biedt u de garantie dat uw werkzaamheden uitgevoerd worden door ervaren vaklieden. Ook geven wij een jaar garantie op de uitgevoerde projecten en is er de mogelijkheid om een geschil voor te leggen aan een onafhankelijke bemiddelaar.

Door het leveren van topkwaliteit en service zijn wij een begrip in de regio (zo’n 50 kilometer rond Maassluis) geworden. Naast onze vaste klantenkring hebben wij altijd voldoende capaciteit voor nieuwe projecten.

RUIME ERVARINGEN GEBRUIK VAN DE BESTE MATERIALEN TEGEN GUNSTIG TARIEF

Om voor u het beste resultaat te bereiken maken wij gebruik van de beste materialen en met een ervaring van meer dan 25 jaar volbrengen wij elke opdracht met oog voor detail. Omdat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij u concurrerende tarieven bieden

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u dus weten wat wij als timmer- en onderhoudsbedrijf voor uw specifieke project kunnen betekenen, neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij staan u graag te woord om met u alle opties door te nemen. Ook sturen wij u desgewenst een vrijblijvende offerte zonder scherpe kantjes. Zo komt u nooit achteraf voor onplezierige verrassingen te staan.

Ons motto is: “Een belofte is een belofte” en daar mag u ons aan houden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Als dit inhoudt dat wij daarvoor in de avonduren moeten doorwerken om een klus binnen een realistisch tijdschema af te maken dan kunt u rekenen op onze flexibiliteit.